Школа Сценаристів СТБ

image У березні 2010 року розпочинає роботу Школа Сценаристів СТБ.  Для того, щоб навчатися в школі, необхідно ознайомитися з правилами набору студентів.

Правила проведення відбору і функціонування Школи Сценаристів
1. Охочі взяти участь у відборі до Школи Сценаристів СТБ надсилають свої резюме. Всі кандидати обов’язково повинні мати профільну освіту ( сценарист, журналіст, редактор), або відповідний досвід роботи (сценарист, журналіст, редактор). Резюме необхідно надсилати на адресу: . .
2.  У відповідь на надіслане резюме, кандидат отримує тестове завдання, термін виконання якого складає 4 дні.
3. Надіслані роботи перевіряються екзаменіційною комісією.
4. Відібрані кандидати проходитимуть співбесіду.
5. У разі успішного проходження співбесіди абітурієнти зараховуються до складу студентів Школи Сценаристів.
6. Навчання у Школі триває 2 місяці.
7. Навчання у Школі Сценаристів безкоштовне, студенти отримують стипендію, іногородні студенти забезпечуються житлом. 

Подробиці про навчання у Школі Сценаристів читайте на сайті СТБ: Школа Сценаристів СТБ
Якщо у вас виникли додаткові запитання, надсилайте їх на адресу .


18 лютого 2010 @ 01:55

коментарі

#1

Доброго дня!Мене звуть Альона, мені 19 років. Підскажіть будь ласка, якщо відповідного досвіду роботи (сценариста, журналіста,редактора) у мене немає, але є велике бажання навчатися. На даний момент я закінчую коледж, екологічний факультет.Чи можна мені вступати до школи Сценаристів????

Альона, 31.03.10 16:14

#2

Здравствуйте!Меня зовут Аня,17 лет.Я учусь в Херсонском Педагогическом институте на журналиста окончила 1 курс.Мои статьи не где не печатались.Я могу подавать резюме?За ранее спасибо /

Аня, 14.07.10 17:00

#3

Добридень!!! Я - Дарья. Я дуже хочу навчатись у школі журналістів СТБ, це моя мрія, але освіту маю за спеціальністю - російсько-український переклад та редагування. І що тепер мені робити з моєю мрією?

Дар'я, 28.10.10 10:00

#4

Доброго дня,мене звати Надія,мені 22.Підскажіть будь ласка, якщо відповідного досвіду роботи (сценариста, журналіста,редактора) у мене немає, але є велике бажання навчатися. На даний момент я випускниця педагогічного університету і магістрантка водночас. Чи можна мені вступати до школи Сценаристів????

Надін, 09.08.12 23:49