Могилянська школа журналістики запрошує на День відкритих дверей-2015

автор: Editor
• події

Могилянська школа журналістики запрошує  всіх охочих на День відкритих дверей, що відбудеться 4 червня (четвер) 2015 року. У рамках заходу виступить випускниця нашої школи, телепродюсер новинної агенції Reuters Маргарита Чорнокондратенко, а також відбудеться відкриття виставки «Видатні фото National Georgaphic».


Потенційні абітурієнти зможуть дізнатися про умови вступу, методи навчання, поспілкуватися із нинішніми студентами школи та її випускниками, а також зі своїми майбутніми викладачами.
Під час презентації магістерської програми з відкритою лекцією “Reuters: як створюються новини” виступить телепродюсер новинної агенції Reuters, випускниця Могилянської школи журналістики Маргарита Чорнокондратенко.

Також у рамках Дня відкритих дверей заплановане відкриття виставки «Видатні фото National Georgaphic», що вперше експонувалася в Україні в 2013 році і була присвячена запуску журналу в Україні. Виставка Могилянській школі журналістики видавництвом Sanoma і буде постійно експонуватися на 4 поверсі 4 корпусу.

Початок о 17:00. Місце проведення - Медіацентр DFJ за адресою м. Київ, вул. Волоська 8/5 (4 корпус НаУКМА). Хештег заходу – #MSJOpenHouse


1 червня 2015 @ 10:38

коментарів поки немає