Завершання другого етапу прийому на Програму DFJ

автор: редактор
• DFJ

Відбірна комісія проекту «Журналістика цифрового майбутнього» завершила розгляд анкет і перевірку тестових завдань. Загалом було подано 126 анкет на право пройти навчання на проекті. За результатами анкет кожному з учасників було надано від 0 до 4 балів. Бали нараховувалися в залежності від того, як нинішнє місце роботи апліката допоможе йому застосовувати здобуті знання та навички, а також яку користь принесе редакції, в якій він працює.

Тому бали нараховувалися таким чином:

4 – головні редактори, директори, керівники проектів;
3 – редактори, керівники середньої ланки редакції;
2 – журналісти, що працюють у штаті редакції;
1 – позаштатні журналісти, фрілансери, студенти журналістських факультетів, блогери;
0 – працівники прес-служб, PR-агенцій, інші не журналістські спеціальності.

Звертаємо вашу увагу, що всі, хто заповнив аплікаційну форму учасника відбору, отримав тестове завдання, яке складалося з 6 завдань, за кожне з яких можна було отримати від 0 до 2 балів. Відповідно, максимальна кількість балів тестового завдання становила 12. Сукупні бали апліката – 16.

За результатами першого туру відбору на проект було відібрано тих, чий сукупний бал становив понад 9 балів. Таких є 64 особи. Всі вони можуть пройти співбесіду, за результатами якої і буде відібрано 25 учасників проекту.

Ми щиро дякуємо тим, хто взяв участь у конкурсі проекту «Журналістика цифрового майбутнього» і зичимо успіхів у майбутньому.

З повагою,
команда DFJ


29 жовтня 2012 @ 19:30

коментарів поки немає