Професіональна футбольна ліга України підтримує тренінг для футбольних коментаторів

автор: Тренер
• футбольні коментатори

18 листопада 2013 року Об’єднання футбольних клубів “Професіональна футбольна ліга України” і Могилянська школа журналістики підписали угоду про інформаційне партнерство. Підписи під документами поставили президент ПФЛ Мілетій Бальчос та виконавчий директор МШЖ Руслан Дейниченко.

image

Ключовим аспектом угоди стало встановлення довгострокової та взаємовигідної співпраці та партнерства Сторін. З підписанням цієї угоди ПФЛ стає офіційним інформаційним партнером Могилянської школи журналістики та тренінгу для футбольних коментаторів.

За сприяння Професіональної футбольної ліги України учасники тренінгу відвідають один зі стадіонів міста Києва, де ознайомляться з умовами роботи футбольних коментаторів. Також ПФЛ допомагає Школі вести інформаційну кампанію у висвітленні тренінгу для футбольних коментаторів.

«Я переконаний, що шляхи розвитку футболу полягають не тільки у безперервній організації та проведенні матчів, а й у навколофутбольній сфері. Тут я маю на увазі роботу з уболівальниками, менеджментом наших клубів і представниками ЗМІ. Тому підписання цієї угоди є ще одним перспективним напрямом діяльності Ліги, що сприятиме подальшому зростанню іміджу обох організацій у сфері професіонального футболу», – коментує подію Мілетій Бальчос.

Руслан Дейниченко розповів, що найближчим часом у Школі розпочнеться навчання з основ спортивної журналістики. Тому вже у грудні 2013 року для футбольних коментаторів планується перший інтенсивний тренінг, який проведе відомий британський коментатор Тім Вайт й український футбольний журналіст Микола Васильков.

«Основна мета тренінгу – це вдосконалення вмінь і навичок футбольних коментаторів. У максимально стислий термін ми надамо слухачам необхідні для майбутньої роботи знання, сформуємо уявлення про особливості роботи футбольного коментатора», – зазначає Руслан Дейниченко. «Ми вдячні Професіональній футбольній лізі за підтримку проекту та сподіваємося на плідну співпрацю у контексті інформаційного обміну та надання технічної допомоги», – додає виконавчий директор МШЖ.

Джерело: Об’єднання футбольних клубів “Професіональна футбольна ліга України”
Право на зображення належить ПФЛ


20 листопада 2013 @ 09:58

коментарів поки немає