Семінар з журналістики даних

Могилянська школа журналістики та Data Journalism School організовують 16 березня 2013 року спільний семінар з журналістики даних для журналістів, блогерів, маркетологів, pr-фахівців і дизайнерів.

Це перша в пострадянських країнах довогострокова програму з навчання журналістиці даних, метою якої є мотивувати фахівців з різних галузей до візуалізацій, популяризація ідей дата-журналістики і навчання всім необхідним інструментам і навичкам. Іншою метою є допомога українським медіа, компаніям і блогерам створювати цікавий контент, який привертатиме більше уваги з боку читачів-споживачів.

Це — комплексний навчальний проект, що поділений на декілька модулів (в залежності від складності і компетентності учасників). Кожен, хто зацікавлений продукувати візуалізації для власних медіа, бізнесу, навчання, наукових досліджень, блогу тощо, може обрати відповідний для себе рівень (пройти всі або окремі модулі). Студенти школи отримають знання і навички з розробки як простих, так і складних візуалізацій.

Торік Texty.org.ua з проектом “Відкритої бази даних державних закупівель” зайняли друге місце на авторитетному конкурсі візуалізацій 2012 Data Journalism Awards.


13 березня 2013 @ 14:58

коментарів поки немає