Літня школа

автор: Юрій Панін
• тренінги

Scripps College of Communication
(Ohio University)
та
Могилянська школа журналістики
(НаУКМА)

запрошують 25-30 червня 2007 року на Літню школу
“Нові медіа для української медіаіндустрії”.

Учасники Школи зможуть отримати теоретичні знання та практичні навички у галузі нових медіа, ознайомляться зі специфікою роботи журналіста в умовах конвергентності, особливостями підготовки текстового та візуального контенту для різних типів медіа, а також для багатоплатформних медіа. 

Учасниками літньої школи можуть стати журналісти українських медіа, викладачі журналістики та студенти старших курсів факультетів журналістики.

Викладачами Літньої школи є:

Julie Elman, викладачка Огайського університету
Руслан Дейниченко, викладач Могилянської школи журналістики (НаУКМА)
Юрій Панін, викладач Могилянської школи журналістики (НаУКМА)
Максон Пуговський, викладач Могилянської школи журналістики (НаУКМА)
Андрій Куликов, експерт проекту Євросоюзу-ТАСІС-Бі-Бі-Сі.

Для участі у конкурсі претенденти повинні не пізніше 15 червня надіслати на адресу Школи свої заявки та зразки творчих доробків, зроблених за допомогою цифрових медіа.

Школа надає безкоштовне навчання усім учасникам, відібраним в результаті конкурсу, а також може надати обмежену кількість грантів на проїзд до Києва, проживання під час Школи та харчування (лише для викладачів та студентів). Усі інші учасники мають забезпечити ці витрати самостійно.

Ця щорічна літня школа є частиною співпраці Могилянської школи журналістики (НаУКМА) з Огайським Університетом (США), що відбувається в рамках гранту Державного департаменту США.

23 травня 2007 @ 18:06

коментарі

#1

Що мається на увазі під визначенням творчі доробки? Чи можливо в даному випадку надати конкурсній комісії лінки на матеріали розміщені в інтернеті? В іншому випадку яким чином передавати відеоматеріал та фото?

Андрій ЯНОВИЧ, 08.06.07 17:51

#2

Андрій ЯНОВИЧ, питання можна задати написавши листа на нашу електронну адресу - тоді швидкість відповіді на Ваше питання максимально зросте. Або ж, хоча б в коментарі залишити свої координати.

Звичайно, що Ви можете надіслати лінки на свої статті в Інтернеті, а також на нашу електронну адресу надіслати фото чи відеодоробки. Або ж, скористуватися послугами Укрпошти та надіслати нам диск.

Yuri Panin, 14.06.07 14:39

#3

Юра, а скажи будь ласка де можна дізнатись розклад пар/трейнінгів в рамках школи?

#4

Тренінг вже розпочався - сьогодні триває третій день.

Ruslan Deynychenko, 27.06.07 14:02

Name:

Email:

URL:

запам'ятати мене

повідомляти про наступні коментарі?

Введіть символи з картинки: