Дарія Орлова захистила PhD дисертацію в Барселоні

автор: редактор
• PhD

8 березня  в Universitat Autonoma de Barcelona відбувся захист студентки Докторської школи НаУКМА Дарії Орлової (“Representation of ‘Europe’ in the Mediatized Discourse of Ukrainian Political Elites”, наукові керівники проф. Володимир Кулик, НаУКМА та проф. Натівідад Рамахо Ернандес, UAB). Президент НаУКМА Сергій Квіт був головою Ради по захисту цієї  дисертації, у Раді також брав участь керівник Могилянської школи журналістики Євген Федченко.

Захист відбувався англійською мовою, яка є робочою обох університетів. Як і дві попердні дисертації, захищені в UAB Анастасією Гринько та Дарією Тарадай минулого року, дисертацію Дарії Орлової було відзначено cum laude! Тепер, згідно з усталеними в обох університетах процедурами, найближчим часом Дарії Орловій буде вручено два дипломи PhD -  український (НаУКМА) та іспанський(UAB).

Сергій Квіт та Євген Федченко також провели переговори з керівництвом Докторської школи UAB про започаткування другої хвилі співпраці між університетами, а рамках якої ще 6 докторантів програми з масових комунікацій НаУКМА зможуть захиститися в UAB і отримати подвійний диплом протягом наступних шести років. Двоє розпочинають своє навчання вже цього року.  UAB, згідно QS World University Rankings за 2012 рік, було визнано найкращим іспанським університетом, у загальносвітовому рейтингу він займає 176 місце.

PhD програма НаУКМА з масових комунікацій є спільним проектом і фінансується Благодійним фондом Ріната Ахметова “Розвиток України”.

Тож вітаємо молодого докторанта!


14 березня 2013 @ 17:15

коментарів поки немає