АНКЕТА ДЛЯ УЧАСТІ В ПРОЕКТІ «НОВІ МЕДІА У ВУЗАХ УКРАЇНИ»

автор: редактор
• DFJ

Фонд Ріната Ахметова «Розвиток України» оголошує конкурс на участь у проекті «Новітні медіа у вузах України». Метою проекту є навчання викладачів журналістських вузів та кафедр викладанню online-журналістики задля запровадження навчального курсу новітніх медіа в українських вузах. Навчання проводитимуть найкращі українські та закордонні викладачі.

Заявки приймаються з 21 квітня по 10 травня (включно) 2011 року

Навчання відбувається у вигляді дво- або триденних модулів протягом 8 місяців. Кожний модуль присвячений різним аспектам/проблемам створення контенту та розповсюдження його серед аудиторій.

Для участі у відкритому конкурсі апліканти мають надати заповнену аплікаційну форму (див. інструкцію нижче), де зазначається рівень освіти апліканта, його викладацький досвід, рівень володіння комп’ютером та рівень знання англійської мови.

15-25 травня 2011 року відбудеться співбесіда із членами Приймальної комісії. Навчання на проекті є безкоштовним.

Навчальна програма базується на проекті фонду Ріната Ахметова «Розвиток України» та Національного університету “Києво-Могилянська академія” “Журналістика цифрового майбутнього”, що успішно реалізується з 2007 року серед журналістів України. Інвестиції фонду «Розвиток України» у проект склали вже понад 1 млн. 300 тис. доларів США. Більше про проект можна дізнатися на сайті j-school.kiev.ua

АПЛІКАЦІЙНА ФОРМА (скачайте файл, заповніть Анкету за допомогою програми Acrobat Reader, збережіть її та надішліть на електронну адресу . ). Всі анкети будуть передані учасникам відбірної комісії, учасники якої проводитимуть їхній аналіз та телефонні інтерв’ю з аплікантами. Про час інтерв’ю буде повідомлено особисто кожному з бажаючих взяти участь у проекті. 

Контактна особа:
Олександр Власенко – керівник проектів напрямку “Освіта” фонду Ріната Ахметова “Розвиток України”
тел. +38 (044) 502-52-16, +38 (050) 348-47-43      
e-mail: .

21 квітня 2011 @ 18:08

коментарів поки немає

Name:

Email:

URL:

запам'ятати мене

повідомляти про наступні коментарі?

Введіть символи з картинки: