У Могилянській школі журналістики відбувся День відкритих дверей-2015

автор: Editor
• події

4 квітня у Могилянській школі журналістики відбувся День відкритих дверей. Потенційні абітурієнти поспілкувалися з нинішніми студентами, випускниками, викладачами Школи, дізналися про умови вступу, специфіку навчальних курсів.

Студенти Школи підготували та продемонстрували відеоролик про те, як насправді виглядає практичне навчання в МШЖ.

Наша випускниця, телепродюсер Reuters Маргарита Чорнокондратенко виступила з відкритою лекцією, розповіла багато цікавого про свою роботу, про специфіку діяльності новинної агенції, про етичні дилеми, що постають перед нею як журналістом. Маргарита порадила вступати до МШЖ, випробувати свої сили незалежно від наявності творчого доробка. Адже, за її словами, сама вирішила вступати в Могилянку, коли працювала у юридичній компанії і майже нічого не знала про журналістику.

Студент першого курсу Олександр Костриба наголосив на великій взаємодопомозі, командній роботі між студентами. Зауважив, що за рік навчання жодного разу не пошкодував про своє рішення сюди вступити і не чув про таке від жодного зі своїх одногрупників та одногрупниць. Однак порадив обирати навчання в МШЖ лише тим, хто справді горить цією справою.

Випускник, викладач та докторант Школи, колишній заступник головного редактора українського NatGeo Дмитро Губенко відкрив виставку “Видатні фото National Geographic”, що вперше експонувалася в Україні 2013 року та була присвячена запуску журналу в Україні. Виставку подарували Могилянській школі журналістики, і вона постійно експонуватиметься у нас на 4 поверсі 4 корпусу.


5 червня 2015 @ 09:19

коментарів поки немає