Тім Вайт дав інтерв’ю спортивному виданню “Чемпіонат.com”

автор: Тренер
• футбольні коментатори

Викладач тренінгу для футбольних коментаторів Тім Вайт мав нагоду поспілкуватись з головним редактором онлайн видання “Чемпіонат.com” Сергієм Дригою. Журналісти видання зацікавились тренінгом і вирішили дізнатись у Тіма про усі нюанси роботи футбольним коментатором.

Тім розповів про особистий досвід, пояснив, якими навичками має володіти професійний коментатор. Він також показав високий рівень знань українського футболу, чим приємно здивував журналістів “Чемпіонат.com”.

image

Ось одна з найяскравіших цитат Тіма, яка розкриває сенс роботи футбольного коментатора: “Нет идеального комментатора, есть идеальный профессионал. У тебя может быть хорошая речь, фантазия, огромный словарный запас, но неподходящий для этой работы голос, и никто не захочет тебя слушать. В такой ситуации, хороший профи попытается сконцентрироваться на этом моменте, будет искать курсы для улучшения дикции, пробовать играть тембром. Есть и обратная сторона: у тебя может быть слабое понимание того, что происходит на поле, но при всем этом — идеальный голос, который будет притягивать”.

Спортивне видання ”Чемпіонат.com” є одним з інформаційних партнерів тренінгу для футбольних коментаторів.

Повну версію інтерв’ю можна прочитати на сайті “Чемпіонат.com”.
Право на зображення належить “Чемпіонат.com”.


6 грудня 2013 @ 15:58

коментарів поки немає